Shortlist NEW 8.0

15 december 2012
New_8

Op de NEW Conference zijn zojuist alle 25 producers bekend gemaakt die met hun track op de shortlist voor NEW 8.0 staan. Met meer dan honderd inzendingen was het de grootste oogst die we ooit hebben gehad. We zijn blij om te zien dat er veel nieuwe leden bij zijn gekomen uit o.a. Enschede, Zwolle, Arnhem, en de Achterhoek. Ook de diversiteit is daarmee weer flink gestegen. Alle richtingen in electronische muziek worden beoefend in Oost-Nederland, maar de meest opmerkelijke stijging zagen we dit jaar in de hoek van dubstep en trap. Luister hier de volledige shortlist:

Op de shortlist staan:
Asterisms, Animal Tag, Beatrage, Bizzy the Mis∆nthrope, Julien Mier, Gijs Knol , Hans Soolsma, Knotted Sheets, Listentotheghost, LittleA Minded, Kalima, Knarsetand, Levingtquatre, Near Earth Object, Gameface, Olrac Gnitton, Jonas The Plugexpert, Raymon Brugman, Sam A La Bamalot, SineWave77, Stijn Blokker, Thijs Pronk, Toni Shift, Visitors, Yoeri

Uit deze 25 tracks gaat onze jury de selectie maken die zal verschijnen op de nieuwe release. De jury bestaat uit ervaren boekers, label-eigenaren, promoters en professionele producers. De verkoren producers verdienen niet alleen een plek op de release, maar worden ook een jaar lang door N.E.W. op sleeptouw genomen, en zullen optreden op meerdere showcases en festivals.

< Terug naar de voorpagina

Leden Login

Mentions

Nieuws bekijk alle nieuwsitems

Tweets

Nieuwe muziek

Top 5 afgelopen maand