ARTIST: DJOPE

Img_4875

About DJOPE

Van origine drummer, maar in de jaren 80 gegrepen door de electronische muziek en dit heeft me nooit meer losgelaten. Geinspireerd door mijn buurtgenoot Ben Liebrand mixte ik in de jaren 80 als DJ de betere dance-classics van destijds aan elkaar, in de jaren 90 aangevuld met house. Tegenwoordig draai ik nog steeds dance-classics omdat dit tijdloos is en mooie en blije herinneringen oproept bij wat ouder publiek. Daarnaast draai ik deep house lounge. Muziek waarbij je door het ideale tempo, de lekkere beat en het mooie laag oneindig kunt dansen en overal tot zijn recht komt. Ook vanaf de jaren 90 begon ik met het produceren van mijn eigen tracks. De nummers hiernaast zijn een paar van de tracks die ik tot nu toe heb geproduceerd. De track "Next stop to Jamaica” is ondergebracht bij het label Cloud9 en verkrijgbaar op dance-tunes.com of i-tunes. Flawless en Higher Love zijn mijn laatste tracks. Flawless is een erg catchy dancetrack met een zomers tintje en Higher Love is een lekker loungy track. Spring en Touch Me zijn mijn laatste remix-tracks!

GEAR

In essentie gebruik ik Ableton Live en Soundforge met een Korg R3. Verder een heel vat aan plugins en samples. Favorieten: Omnisphere, Nexus, Sylenth, Gladiator, Firebird, Venguard en Dune.

STYLE

Combinatie van dance, trance, acid-house en deep (tech) house, gecombineerd met wat ambient, lounge en funky jazz invloeden.

< TERUG NAAR ARTIESTENOVERZICHT

Tracks

Revelations - John Peters
Touch Me - DJoPe House Remix
Impression Mix Deep House John
Flawless 2014 Extended Version
Spring 2014
Rock Da John
Higher Love
Hold Your Head Up
Phoenix
Adagio from John
Gone (feat. Peter May)
Pulverturm 2013 (radio-edit)
Next stop to Jamaica

Social Media


External_32